Main Menu

Επικαιρότητα

Η ποιοτική σίτιση αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στη περίοδο της νοσηλείας του ασθενή. Για το λόγο αυτό, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες σίτισης διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα 450 τ.μ., στελεχωμένη με 17 άτομα προσωπικό. Για το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εστιάσεως στους νοσηλευόμενους και το προσωπικό της κλινικής το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι πιστοποιημένο κατά το πρότυπο HACCP, που αφορά στην προμήθεια, παραλαβή, αποθήκευση, επεξεργασία και τελική διάθεση τροφίμων.

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι σεφ Παναγιώτης Τσιγάρας, Γεώργιος Τσιούτσιος και Ευάγγελος Καραβίδας, υπό την καθοδήγηση του πρώτου, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης παρασκευάζουν τα γεύματα και εξασφαλίζουν την ποιότητα στις γευστικές ανάγκες των ασθενών της κλινικής.

Για την παρασκευή των γευμάτων επιλέγονται φρέσκα προϊόντα, κρεατικά, λαχανικά και φρούτα, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητά τους, από τοπικούς παραγωγούς της Θεσσαλίας. Οι δίαιτες τεκμηριώνονται από κλινικό διατροφολόγο και ελέγχονται τακτικά με βάση τις αγορανομικές διατάξεις.

Τα κριτήρια επιλογής των γευμάτων του κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένα και βασίζονται στις διατροφικές του συνήθειες και στις εντολές του θεράποντος ιατρού.

Σημαντικός στόχος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η ποιοτική σίτιση των ασθενών!

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα 

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Newsletter



Με την περιήγησή σας στο iasothessalias.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.