Γενικής Χειρουργικής
Phone Icon

Τηλέφωνο επικοινωνίας

2410 996000

 

Στο Χειρουργικό τμήμα της Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διενεργείται όλο το φάσμα των επεμβάσεων της γενικής χειρουργικής, λαπαροσκοπικής χειρουργικής, χειρουργικής παχυσαρκίας, χειρουργικής ογκολογίας, κλπ. Είναι στελεχωμένο από εξειδικευμένους χειρουργούς, με πολυετή εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση που ενημερώνονται διαρκώς για τις πλέον σύγχρονες - εξελιγμένες χειρουργικές τεχνικές. Επίσης διαθέτει άρτιο ψηφιακό και σύγχρονο χειρουργικό εξοπλισμό.

Στη κλινική μας εφαρμόζονται οι πλέον πρωτοποριακές μέθοδοι και τεχνικές. Σε στενή συνεργασία με άλλες ιατρικές ειδικότητες αντιμετωπίζονται τα πιο εξειδικευμένα περιστατικά.

Στόχος μας είναι να έχετε μια εμπειρία όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και ανώδυνη καθ’όλη τη διάρκεια της νοσηλείας σας στη Κλινική. Νιώθουμε ιδιαίτερη υπερηφάνεια για την συνεχή ανάπτυξή μας, η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας όμως είναι να βλέπουμε τα αποτελέσματα στους ασθενείς μας.

Από τους Ιατρούς και το Προσωπικό της Κλινικής, σας δίνονται σαφείς οδηγίες πριν και μετά το χειρουργείο ενώ είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με διαδικαστικά θέματα ή θέματα της ασφάλειας/ταμείου σας.

Χειρουργείο μιας ημέρας

Στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, παρέχεται η δυνατότητα της πραγματοποίησης χειρουργείων μιας ημέρας. Μετά από προεγχειρητικό έλεγχο και αναισθησιολογική εκτίμηση, ο ασθενής οδηγείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των χειρουργείων, όπου έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν τα εξής περιστατικά :

  • Γυναικολογικά
  • Παιδοχειρουργικά
  • Ωτορινολαρυγγολογικά
  • Ορθοπαιδικά
  • Πλαστικής Χειρουργικής και
  • Γενικής Χειρουργικής

 

Α΄ Χειρουργική Κλινική

 

Β΄ Χειρουργική Κλινική