Main Menu

Διακρίσεις & Βραβεία

Επιστημονική Διάκριση

"Προτεραιότητα του Οµίλου ΙΑΣΩ είναι η συνεχιζόµενη εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και η συνεχής βελτίωση των παρεχοµένων ιατρικών υπηρεσιών στους ασθενείς των Κλινικών µας"

Κατά το έτος 2014, οι Κλινικές και τα Τµήµατα του Οµίλου ΙΑΣΩ παρουσίασαν αξιόλογη κλινική και ερευνητική δραστηριότητα και συµµετείχαν σε διάφορα ερευνητικά προγράµµατα, κατόπιν εγκρίσεως των Επιστηµονικών Συµβουλίων ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων και ΙΑΣΩ General, όπως αυτό προβλέπεται από τα ∆ιεθνή και Ευρωπαϊκά αρµόδια όργανα και κανονισµούς. Συµµετείχαν επίσης, σε µεγάλο αριθµό δηµοσιεύσεων και επιστηµονικών ανακοινώσεων, σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια και περιοδικά.

Ο Όµιλος ΙΑΣΩ προσφέρει στους ιατρούς και στο επιστηµονικό προσωπικό του τη δυνατότητα παρακολούθησης και συµµετοχής σε διάφορες επιστηµονικές δραστηριότητες, όπως το Ετήσιο Πρόγραµµα Επιστηµονικών Εκδηλώσεων του Οµίλου, το οποίο περιλαµβάνει οµιλίες σε επίκαιρα θέµατα Ιατρικής. Το πρόγραµµα υποστηρίζεται από το επιστηµονικό προσωπικό του Οµίλου, καθώς και από διακεκριµένους επιστήµονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό µετά από πρόσκληση. Συγκεκριµένα για το ΙΑΣΩ, όλες οι παρουσιάσεις που περιλαµβάνονται στο πρόγραµµα βιντεοσκοπούνται και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Οµίλου, για την ευρύτερη ενηµέρωση του ιατρικού κόσµου της χώρας µας.

Ο Όµιλος υποστηρίζει επίσης, τη διοργάνωση σεµιναρίων, ηµερίδων και συνεδρίων, µε προσκεκληµένους ειδικούς επιστήµονες, για την ενηµέρωση των ιατρών και συνεργατών του Οµίλου σε ευαίσθητους τοµείς της Ιατρικής.

Ο Όµιλος ΙΑΣΩ δίνει στους ιατρούς του τη δυνατότητα πλήρους και άµεσης επιστηµονικής ενηµέρωσης από µία σύγχρονη ιατρική βιβλιοθήκη, που λειτουργεί καθηµερινά στο ΙΑΣΩ και προσφέρει τη δυνατότητα άµεσης πληροφόρησης από τα πλέον έγκυρα διεθνή επιστηµονικά περιοδικά.

Το ΙΑΣΩ είναι µέλος οργανισµών, όπως:

  • η Ευρωπαϊκή Ένωση Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιµώξεων (European Society of Clinical Microbiology and Infectious Diseases, ESCMID) (συνεργασία των Κεντρικών Εργαστηρίων του ΙΑΣΩ, µε σκοπό τη βελτίωση και επίλυση θεµάτων εργαστηριακής διαγνωστικής, την εκπαίδευση νέων επιστηµόνων και σε άλλα Ευρωπαϊκά εργαστήρια µέλη, την προαγωγή της διάγνωσης των λοιµώξεων και τη συµµετοχή σε πολυκεντρικές µελέτες σε ευρωπαϊκό επίπεδο)
  • η Ελληνική Συνεργαζόµενη Ογκολογική Οµάδα HECOG (συµµετοχή του Παθολογοανατοµικού Εργαστηρίου του ΙΑΣΩ σε προγράµµατα και δηµοσιεύσεις σε αξιόλογα επιστηµονικά περιοδικά)

 

Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2015

Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2015

Το ΙΑΣΩ απέσπασε βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και για το 2015

Μετά τη διάκριση του ΙΑΣΩ για την ευαισθητοποίησή του και την κοινωνική του προσφορά, αποσπώντας βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2014, ένα δεύτερο βραβείο έρχεται για τον Όμιλο ΙΑΣΩ για το 2015. Η κα. Χριστίνα Ταμπουρέα, Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου ΙΑΣΩ παρέλαβε το βραβείο δηλώνοντας: «Οι άνθρωποι του Ομίλου ΙΑΣΩ, πιστοί στις αξίες που διέπουν τη λειτουργία του, στέκονται αρωγοί στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ειδικά σε περιπτώσεις που χρήζουν ιδιαίτερης βοήθειας. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την κοινωνική μας προσφορά».

Η διάθεση οικονομικής στήριξης, ιατροφαρμακευτικού ή άλλου εξοπλισμού, η παροχή δωρεάν νοσηλείας, θεραπείας και διαγνωστικών εξετάσεων, και η οικονομική ενίσχυση εκδηλώσεων σε ιδρύματα, σωματεία, γειτονικούς Δήμους, αθλητικούς συλλόγους, ΜΚΟ, αποτελούν μερικές από τις ενέργειες που πραγματοποιεί ο Όμιλος κάθε χρόνο.

 

Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων 2016

Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων 2016

Το ΙΑΣΩ βραβευμένη εταιρία στα επιχειρηματικά βραβεία "ΧΡΗΜΑ 2016" με το 2ο Βραβείο Ανάκαμψης αποτελεσμάτων!

Κάτω από αριστερά οι κ.κ.: Έλενα Ζαφειροπούλου, Account Manager Ομίλου ΙΑΣΩ, Κατερίνα Κουρούτη, Senior Account Manager ΙΑΣΩ General, Χριστίνα Ταμπουρέα, Chief Commercial Officer Ομίλου ΙΑΣΩ, Χριστίνα Κοροβέση, Product Manager ΙΑΣΩ Πάνω από αριστερά οι κ.κ.: Νάνσυ Χριστοπούλου, Product Manager ΙΑΣΩ Παίδων, Ιωάννα Ρέντη, Assistant Product Manager ΙΑΣΩ, Χρύσα Θεοδώρου, Υπεύθυνη Τμήματος Marketing & Επικοινωνίας ΙΑΣΩ General.

 

ΙΑΣΩ: Μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις Υγείας στην Ελλάδα

ΙΑΣΩ: Μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις Υγείας στην Ελλάδα

Το ΙΑΣΩ, το Νο1 Μαιευτήριο και κορυφαίο υπερσύγχρονο Γυναικολογικό Κέντρο στην Ελλάδα απέσπασε το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας “SALUS INDEX AWARDS 2018”, ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στον τομέα της Υγείας. Επίσης, το ΙΑΣΩ βραβεύτηκε για το σημαντικό πρόγραμμα δράσεων σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Η ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά “SALUS INDEX AWARDS 2018” διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο King George. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις οι οποίες εμφάνισαν τις υψηλότερες επιδόσεις στους τομείς της κερδοφορίας, των προλήψεων για το διάστημα 2016-2017, τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και σχέδια καινοτομίας, καθώς και επίσης τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια το 2015-2016. Οι βραβεύσεις προέκυψαν μετά από πανελλαδική έρευνα που η New Times πραγματοποιεί κάθε χρόνο και η οποία στηρίζεται στα στοιχεία πάνω από 300 επιχειρήσεων.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Νάνσυ Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και CSR, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ από το δημοσιογράφο και Επικεφαλής της New Times Publishing κο Σπύρο Κτενά.

 

Όμιλος ΙΑΣΩ: 1ο Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Όμιλος ΙΑΣΩ: 1ο Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

 

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» απέσπασε το 1ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2018.

Η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του Ομίλου ΙΑΣΩ. Το ΙΑΣΩ αναγνωρίζει τις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στέκεται δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια, καλύπτοντας έμπρακτα τις ανάγκες υγείας τους.

Πάντα:

  • Με ευγένεια & φιλικότητα
  • Με ενδιαφέρον & προσοχή
  • Με επαγγελματισμό
  • Με αφοσίωση & φροντίδα
  • Με αξιοπρέπεια
  • Με σεβασμό στις ξεχωριστές σας ανάγκες

Η Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr διοργάνωσαν για 16η συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2018», με σκοπό να αναδείξουν και να βραβεύσουν τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, της απασχόλησης και της ελληνικής κεφαλαιαγοράς γενικότερα. Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Caravel και κεντρικός ομιλητής ήταν ο κος. Δημήτριος Λιάκος, Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό.

 

H κα Νάνσυ Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και CSR, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ παρέλαβε το βραβείο από τον κο Παναγιώτη Δράκο, Πρόεδρο της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών (ΕΝΕΙΣΕΤ)

 

H κα Νάνσυ Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και CSR, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ με την κα Έλενα Ζαφειροπούλου, Account Manager, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα 

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Newsletter