Main Menu

Δελτία Τύπου 2017

Πιστοποίηση Ομίλου ΙΑΣΩ με ISO 9001:2015 από την TÜV HELLAS

Το σύνολο των Κλινικών του Ομίλου ΙΑΣΩ και συγκεκριμένα το ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, το ΙΑΣΩ GENERAL, το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, πιστοποιήθηκε με το νέο διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015 από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS.

Tο νέο πρότυπο δίνει έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας που πρέπει να λαμβάνει ο ασθενής και επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών σύμφωνα με τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας που ο Όμιλος ΙΑΣΩ αναπτύσσει και εφαρμόζει στο σύνολο των κλινικών του.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους υγείας στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας και τις κατάλληλες σε διεθνή standards υποδομές σε όλες τις κλινικές του (ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων, ΙΑΣΩ General, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτης), παρέχοντας ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης στους ασθενείς. Στο πλαίσιο της πολιτικής ποιότητας που ακολουθεί, βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του, μέσω της υιοθέτησης των πιο προηγμένων ιατρικών πρακτικών παγκοσμίως, τη συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά και μέσω των επενδύσεων σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.tuv-nord.com/gr/el/home/

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:
Όμιλος ΙΑΣΩ: Νάνσυ Χριστοπούλου, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ, Τηλ.:210 6502853 & 210 6383917, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΕΛΙΤΟΥΡ στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ιατρικού τουρισμού του «Global Healthcare Travel Council»

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ συμμετείχε στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ιατρικού τουρισμού του "Global Healthcare Travel Council" το οποίο έλαβε χώρα στις 25-27 Φεβρουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο «Le Royal Hotel», στο Αμμάν της Ιορδανίας, με θέμα "Η Παγκοσμιοποίηση του Ιατρικού Τουρισμού". Το εξαιρετικά οργανωμένο συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. Βασιλιά Abdullah II IBN AL Ηussein και οργανώθηκε από την Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών της Ιορδανίας.

Η ΕΛΙΤΟΥΡ, στο πλαίσιο των ενεργειών εξωστρέφειας, προώθησε δυναμικά τον Ελληνικό ιατρικό τουρισμό συμμετέχοντας με εκθεσιακό περίπτερο που εκπροσώπησαν τα μέλη της: Όμιλος ΙΑΣΩ, Όμιλος Euromedica, Eurodentica και Gamma Air Medical. Επιπλέον, συμμετείχαν με ομιλίες ο Δρ. Αντώνης Βλαχούσης, Αντιπρόεδρος της ΕΛΙΤΟΥΡ και του Ομίλου ΙΑΣΩ, με θέμα “Ελλάδα: Ένας μοναδικός προορισμός ιατρικού τουρισμού”, καθώς και ο Δρ. Νικόλαος Σ. Κουβελάς, Επίκουρος Καθηγητής Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, CEO της EuroDentica Specialized Dental Care AE και Πρόεδρος του Athens Dental Tourism Cluster, με θέμα: ''Η οδοντιατρική στο πλαίσιο της Βιομηχανίας του τουρισμού υγείας”. Συνολικά στο συνέδριο συμμετείχαν 44 ομιλητές από 16 χώρες όπως Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία, Καναδάς, Σαουδική Αραβία κ.α. Την Τελετή Έναρξης παρακολούθησαν περισσότεροι από 650 συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων η Α.Ε. Δρ Hani Mulki, Πρωθυπουργός της Ιορδανίας, η Α.Υ. Πριγκίπισσα Ghida Talal, η Α.Υ. Πριγκίπισσα Dina Mired, η Α.Ε. Lina Annab, Υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Ιορδανίας, η Α.Ε. Δρ Mahmoud Al-Sheyyab, Υπουργός Υγείας της Ιορδανίας καθώς επίσης πολλοί Υπουργοί, Πρεσβευτές και μέλη του Κοινοβουλίου.

Η 27η Φεβρουαρίου αφιερώθηκε σε επισκέψεις σε Κλινικές του Αμμάν και στη Συνεδρίαση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Global Healthcare Travel Council, στο πλαίσιο της οποίας η Ελλάδα επανεκλέχτηκε στη θέση της Αντιπροεδρίας μέσω της ΕΛΙΤΟΥΡ και συγκεκριμένα του Δρ. Α. Βλαχούση. Στην επιτροπή εκπαίδευσης και πιστοποίησης του Συμβουλίου εκλέχθηκε και ο Δρ. Ν. Κουβελάς. Η Προεδρία για την περίοδο 2017 – 2018 παραδόθηκε στο Ντουμπάι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο παγκόσμιο συνέδριο ιατρικού τουρισμού.

Σχετικά με το GHTC

Το Global Healthcare Travel Council αποτελεί την πλατφόρμα διοίκησης και συντονισμού των ιατρικών υπηρεσιών ανά τον κόσμο. Έχει την ευθύνη της παροχής κατευθυντήριων γραμμών σε θέματα ιατρικού τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, διαμορφώνει την ατζέντα της έρευνας στον τομέα των ιατρικών υπηρεσιών, και θέτει τους κανόνες, τα πρότυπα και τον κώδικα δεοντολογίας μέσω της χάραξης τεκμηριωμένων επιλογών πολιτικής, της παροχής τεχνικής υποστήριξης στις χώρες, και της παρακολούθησης και αξιολόγησης των τάσεων στον τομέα του ιατρικού τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://globalhtc.org/

Σχετικά με την ΕΛΙΤΟΥΡ

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ αποτελεί Μη Κυβερνητική Οργάνωση με βασικό σκοπό την προώθηση του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα και τη συνεργασία με αντίστοιχους φορείς του εξωτερικού.

Ιδρύθηκε από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους υγείας της χώρας, δημιουργώντας ένα cluster από αξιόπιστες και υπερσύγχρονες μονάδες υγείας και εταιρείες διαφόρων κλάδων όπως αεροπορικές, ασφαλιστικές, τουριστικά γραφεία, facilitators, ξενοδοχεία, διαφημιστικές, συμβούλους επιχειρήσεων και εταιρείες πιστοποιήσεων οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα του ιατρικού τουρισμού σε όλη την Ελλάδα. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Global Healthcare Travel Council.

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:
Χριστίνα Κοροβέση, Τηλ.:210 6383955, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Could not load widget with the id 34.

27/04/2017 - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ: Αποτελέσματα 12μηνου 2016

ΑΥΞΗΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΚΕΡΔΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΙΑΣΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΜΙΛΟΥ

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του δωδεκαμήνου 2016 που παρόλο την αύξηση που παρουσίασαν σε όλα τα επίπεδα, επιβαρύνθηκαν για ακόμα μια φορά, από τις περικοπές μέσω των μηχανισμών rebate και claw-back, καθώς και τις γενικότερες δυσμενείς συνθήκες οι οποίες επικρατούν.

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου μετά από την επιβολή των μηχανισμών rebate και claw-back διαμορφώθηκε και ανήλθε στα 116,51 εκατ. € σημειώνοντας αύξηση 6,62% από 109,27 εκατ. € που ήταν το αντίστοιχο δωδεκάμηνο του 2015.

Αύξηση της τάξεως του 9,39% μετά από την επιβολή των μηχανισμών rebate και claw-back παρουσίασε και ο κύκλος εργασιών της μητρικής εταιρείας ο οποίος διαμορφώθηκε στα 67,13 εκατ. € από 61,36 εκατ. € που ήταν το αντίστοιχο δωδεκάμηνο του 2015.

ΜΙΚΤΑ ΚΕΡΔΗ

Στον Όμιλο, τα μικτά κέρδη μετά από την επιβολή των μηχανισμών rebate και claw-back ανήλθαν σε 20,11 εκατ. € σημειώνοντας αύξηση 56,48% έναντι 12,85 εκατ. € που ήταν το αντίστοιχο δωδεκάμηνο του 2015.

Αύξηση κατά 38,55% παρουσίασε και η μητρική-εταιρεία, με τα μικτά κέρδη να διαμορφώνονται στα 17,94 εκατ. € ενώ το αντίστοιχο δωδεκάμηνο του 2015 ήταν 12,95 εκατ. €.

ΚΕΡΔΗ ΠΡΟ ΤΟΚΩΝ, ΦΟΡΩΝ & ΑΠΟΣΒΕΣΕΩΝ (EBITDA)

Στον Όμιλο, τα κέρδη προ τόκων, φόρων & αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν στα 21,14 εκατ. € σημειώνοντας αύξηση 47,32% έναντι 14,35 εκατ. € που ήταν το αντίστοιχο δωδεκάμηνο του 2015.

Αύξηση κατά 26,30% παρουσίασε και η μητρική-εταιρεία, με τα κέρδη προ τόκων, φόρων & αποσβέσεων (EBITDA) να διαμορφώνονται στα 19,83 εκατ. € ενώ το αντίστοιχο δωδεκάμηνο του 2015 ήταν 15,70 εκατ. €.

ΚΕΡΔΗ ΠΡΟ ΤΟΚΩΝ & ΦΟΡΩΝ (EBIT)

Στον Όμιλο, τα κέρδη προ τόκων & φόρων (EBIT) παρουσίασαν σημαντική αύξηση και ανήλθαν σε 10,80 εκατ. € έναντι κερδών 3,87 εκατ. € το 2015.

Στην μητρική-εταιρεία, τα κέρδη προ τόκων & φόρων (EBIT) επίσης αυξήθηκαν και ανήλθαν σε 15,11 εκατ. € έναντι κερδών 10,95 εκατ. € το 2015.

 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου dr. Γεώργιος Σταματίου σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δήλωσε ότι: «Ο κλάδος της υγείας το 2016 λειτούργησε σε ένα αντίξοο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον με αρκετές διακυμάνσεις και δυσκολίες. Για ακόμα μία χρονιά τα αποτελέσματα, επηρεάστηκαν καθοριστικά από την πολιτική του ΕΟΠYΥ, με τις πολλαπλές παρεμβάσεις και μεταρρυθμίσεις, καθώς και με τις ανεκπλήρωτες εξαγγελίες και δεσμεύσεις, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά μεγέθη των περικοπών μέσω Rebate και Claw back. Επιπλέον, τα αποτελέσματα επηρεάστηκαν από τις μεταβολές των αξιών των ακινήτων και των συμμετοχών στις άλλες εταιρείες του Ομίλου και ιδίως στην μητρική εταιρεία.

Το 2016 για εμάς, την οικογένεια του ΙΑΣΩ, ήταν μία χρονιά ορόσημο καθώς συμπληρώσαμε τα 20 χρόνια λειτουργίας μας. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί καταφέραμε να αναπτυχθούμε παραμένοντας leaders στον χώρο μας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς μας και τους πολυπληθείς συνοδούς και συγγενείς αυτών, οι οποίοι μας επέλεξαν και μας εμπιστεύτηκαν. Είμαι υπερήφανος και εκφράζω τις ευχαριστίες μου και σε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά και υλοποίησαν συντονισμένα την στρατηγική της εταιρείας μας καθώς και όλες τις πρακτικές μας, εξασφαλίζοντας μεγάλη προστιθέμενη αξία σε όλους.

Εύχομαι και πιστεύω πως όλοι μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εντατικά, για την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση των ασθενών μας. Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με αμεσότητα και σεβασμό στα αιτήματά τους και θα εξακολουθήσουμε να εκπέμπουμε εμπιστοσύνη και διάθεση συνεισφοράς για την υλοποίηση του κοινού στόχου. Την παροχή υψηλού κύρους υπηρεσιών υγείας στους συνανθρώπους μας, που στην χρονική περίοδο που διανύουμε, έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά».

Ακολουθεί πίνακας με τα οικονομικά στοιχεία του Ομίλου και της μητρικής.

 

Οι οικονομικές καταστάσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr) και της εταιρείας (www.groupiaso.gr)

 

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ: Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Πάρε την απόφαση…αφιέρωσε χρόνο στην υγεία σου!

Με το μήνυμα «Πάρε την απόφαση…αφιέρωσε χρόνο στην υγεία σου!» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου), ο Όμιλος ΙΑΣΩ προσφέρει ιατρικές επισκέψεις και πακέτα προληπτικού ελέγχου στο ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων, ΙΑΣΩ General, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτης.

 

Συγκεκριμένα, παρέχονται:

 

• ΙΑΣΩ: 20€ ανά επίσκεψη σε Αγγειοχειρουργό, Αιματολόγο, Δερματολόγο, Μαστολόγο

Τηλ. για ραντεβού: 210 6184195 (Δευτ.-Παρ. 8:00-16:00)
Τηλ. για ραντεβού σε Μαστολόγο: 210 6184463 (Δευτ.-Παρ. 09:00-10:00)
Οι γυναίκες άνω των 40 ετών θα πρέπει να έχουν τη μαστογραφία μαζί τους

Προσφορά στο Διαιτολογικό-Διατροφολογικό Τμήμα:

  • 20€ για αξιολόγηση σύστασης σώματος με BOD POD® (Μέθοδος της Αεροπυκνομετρίας) και συμβουλευτική από Κλινικό Διαιτολόγο
  • 50% έκπτωση στα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής (60€ μηναίο πρόγραμμα 3 επισκέψεων ή 150€ τριμηνιαίο πρόγραμμα 6 επισκέψεων)

Τηλ. για ραντεβού: 210 6184095 (Δευτ.-Τετ. & Παρ. 09:00-16:00)

 

• ΙΑΣΩ Παίδων: 20€ ανά επίσκεψη σε Παιδο-Αλλεργιολόγο, Παιδο-Δερματολόγο, Παιδο-Διατροφολόγο, Παιδο-Ορθοπαιδικό, Παιδο-Οφθαλμίατρο, Παιδο-ΩΡΛ

Τηλ. για ραντεβού: 210 6383070-2 (Δευτ.-Παρ. 12:00-18:00)

 

• ΙΑΣΩ General: 10€ ανά επίσκεψη σε Αγγειοχειρουργό, Αιματολόγο, Γαστρεντερολόγο, Γενικό Χειρουργό, Γναθοχειρουργό, Ενδοκρινολόγο, Καρδιολόγο, Νευρολόγο, Νευροχειρουργό, Νεφρολόγο, Ογκολόγο, Ορθοπαιδικό, Ουρολόγο, Οφθαλμίατρο, Παθολόγο, Πνευμονολόγο, Ρευματολόγο, Ψυχίατρο και ΩΡΛ, στα απογευματινά Εξωτερικά Ιατρεία (Δευτ.-Παρ. 13:00-20:00)

Προνομιακός τιμοκατάλογος με ΔΩΡΕΑΝ τα πρώτα 30€ για τις εξετάσεις που προκύπτουν κατά την επίσκεψη (Προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές κρατικού τιμοκαταλόγου ή 50% έκπτωση από τον ιδιωτικό, όπου δεν προβλέπεται)

Τηλ. για ραντεβού: 210 6502662 (Δευτ.-Παρ. 08:00-14:00)

 

• ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: από 15€ έως 95€ check up για όλη την οικογένεια

Τηλ. για ραντεβού: 2410 996000 (Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00)

 

• Φιλοκτήτης:

  • ΔΩΡΕΑΝ αρχική αξιολόγηση από Φυσίατρο - Κατάρτιση προγράμματος
  • 10 ΔΩΡΕΑΝ φυσικοθεραπείες
  • 10% έκπτωση στην υδροθεραπεία
  • 40€ εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής με πλήρη ανάλυση σύστασης σώματος - λιπομέτρηση

Τηλ. για ραντεβού: 210 6670525 (Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00)

 

Οι προσφορές ισχύουν κατόπιν ραντεβού στα αντίστοιχα τηλέφωνα από 07/04/2017 έως 28/04/2017.

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Νάνσυ Χριστοπούλου, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ, Τηλ.:210 6502853 & 210 6383917, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στη νέα ψηφιακή εποχή μπαίνει δυναμικά ο Όμιλος ΙΑΣΩ, επιλέγοντας λύσεις COSMOTE e-health

Δίπλα στους ασθενείς με ταχύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πληροφοριών

Στη νέα ψηφιακή εποχή μπαίνει δυναμικά ο Όμιλος ΙΑΣΩ, επιλέγοντας τις λύσεις COSMOTE e-health, που θα συμβάλλουν στην ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΙΑΣΩ προχωρά στον ψηφιακό του μετασχηματισμό με την ψηφιοποίηση των φακέλων περιστατικών των ασθενών του, τη δημιουργία ενός ενιαίου ψηφιακού συστήματος αρχειοθέτησης και διαχείρισης εγγράφων και την ηλεκτρονική έκδοση και διαχείριση παραστατικών.

Μέσω των λύσεων COSMOTE e-health ο Όμιλος ΙΑΣΩ αποκτά:

  • Σύστημα κατηγοριοποίησης φακέλων με τα περιστατικά των ασθενών
  • Σύστημα αρχειοθέτησης & διαχείρισης πληροφοριών
  • Αυτοματοποιημένη επεξεργασία ψηφιακών παραστατικών
  • Ασφαλή αποθήκευση και τήρηση των πληροφοριών σε πλατφόρμα αποθήκευσης δεδομένων με δυνατότητα υποδομής cloud (private, hybrid, public)

Με τις λύσεις COSMOTE, ο Όμιλος ΙΑΣΩ διασφαλίζει τη ταχύτερη εύρεση και ανάκτηση πληροφοριών μέσω ενός ενιαίου αρχείου ασθενή, όπου ενσωματώνονται δεδομένα από διαφορετικές πηγές, στο οποίο έχουν άμεση πρόσβαση πολλαπλοί εξουσιοδοτημένοι χρήστες. Παράλληλα, ελαχιστοποιούνται οι δαπάνες και οι χρονοβόρες διαδικασίες, όπως παραλαβές, εγκρίσεις, εκτυπώσεις και αποστολές ξεχωριστών παραστατικών, αλλά και η αποθήκευσή τους σε φυσικούς χώρους. Τέλος, βελτιώνεται σημαντικά, σε χρόνο και κόστος, η εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργαζόμενων φορέων, διασφαλίζοντας παράλληλα την ακεραιότητα και την ασφάλεια των πληροφοριών.

Διάκριση στα Healthcare Business Awards

Το έργο ψηφιοποίησης και αρχειοθέτησης ιατρικών αρχείων ασθενών και ηλεκτρονικής τιμολόγησης για τον όμιλο ΙΑΣΩ, απέσπασε βραβείο Bronze στα Healthcare Business Awards 2017, στην κατηγορία «Ψηφιακές εφαρμογές για τη διαχείριση/υποστήριξη μονάδων υγείας». Τα βραβεία διοργανώνονται κάθε χρόνο από τη Boussias Communications και το Health Daily, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες σε όλο το φάσμα της Υγείας.

Ψηφιακός μετασχηματισμός με COSMOTE Business IT Solutions

O Όμιλος OTE, μέσα από την έντονη δραστηριοποίηση του στον τομέα του IT Integration και έχοντας συνάψει στρατηγικές συνεργασίες για την υλοποίηση σύνθετων ICT έργων, αποτελεί συνεργάτη επιλογής, καθώς με τις προηγμένες υπηρεσίες COSMOTE Business IT Solutions εξυπηρετεί τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης. Ειδικά για τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, τα COSMOTE Business IT Solutions περιλαμβάνουν ψηφιακές λύσεις προστιθέμενης αξίας, με στόχο την εξασφάλιση της αποδοτικότερης λειτουργίας των νοσηλευτικών μονάδων, αλλά και τη βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους νοσηλευόμενους.

 

Προτεινόμενα tags: οτε, ομιλος οτε, όμιλος ιασω, ICT, ψηφιοποίηση

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Γραφείο Τύπου
Εταιρική Επικοινωνία Ομίλου ΟΤΕ
Τηλ. 210-6117434, 210-6177566
Fax. 210-6115825
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχετικά με τον Όμιλο ΙΑΣΩ

Όμιλος ΙΑΣΩ: Για ό,τι πιο πολύτιμο έχετε…!

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα, με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες υγείας, τρεις στην Αθήνα και μία στη Λάρισα, το μεγαλύτερο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στην Αττική, τον Φιλοκτήτη και τη μεγαλύτερη τράπεζα βλαστοκυττάρων, MedStem Services, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας με επίκεντρο τον ασθενή.

Παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης στους ασθενείς, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του, μέσω της υιοθέτησης των πιο προηγμένων ιατρικών πρακτικών παγκοσμίως, της συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και μέσω επενδύσεων σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ κάνοντας ένα βήμα σύμπλευσης με την ψηφιακή εποχή και τη βελτιστοποίηση των επιμέρους δραστηριοτήτων, εστιάζει πλέον σε δραστηριότητες σημαντικής προστιθέμενης αξίας για τον Όμιλο.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.groupiaso.gr

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:
Νάνσυ Χριστοπούλου, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ – ΙΑΣΩ Παίδων, Τηλ.: 210 6383917, 210 6502853, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα Άρθρα...

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα 

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Newsletter