Main Menu

Δελτία Τύπου 2011

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κιλελέρ, στο πλαίσιο της προσπάθειας να ευαισθητοποιηθεί το κοινωνικό σύνολο σε θέματα υγείας και πρόληψης, οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Υπογονιμότητα και Τεχνητή Γονιμοποίηση» στις 05 Μαϊου 2011. Ομιλητές: Dr. Ηλίας Αλεξανδρής, Μαιευτήρας Γυναικολόγος ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κα. Βίκυ Ντάλα, Κλινική Εμβρυολόγος ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η κοπή της πρώτης Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Α. Καργιώτης, απεύθυνε ευχές στο προσωπικό, τους συνεργάτες γιατρούς και τους μετόχους τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι:

«Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η πρώτη επιχείρηση της περιοχής που αντιλήφθηκε το νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που διαμορφώνεται και προχωρά στις αναγκαίες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Έτσι είναι απόλυτα βέβαιο ότι προσφέρει τις πολυτελέστερες υπηρεσίες στην Ελλάδα με τις οικονομικότερες τιμές».

Μετά την κοπή της πίτας και την κλήρωση των δώρων για το προσωπικό, ακολούθησε ενημέρωση των γιατρών συνεργατών και μετόχων για την ανοδική πορεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που εμφανίζει ένα μέσο όρο 21% αύξηση των δραστηριοτήτων από μήνα σε μήνα και 170% αύξηση των περιστατικών από την έναρξη λειτουργίας.

Η συνάντηση των ιατρών έκλεισε με μια ενημέρωση για την εξέλιξη της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της Διοίκησης του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και αποτελεί τον πιο υγιή τρόπο χρηματοδότησης της εταιρείας για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Επίσης έγινε υπενθύμιση σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, ότι το δικαίωμα συμμετοχής είναι μέχρι 31 Ιανουαρίου. Ο κος Α. Καργιώτης τόνισε ότι είναι προς το συμφέρον των ιατρών της Θεσσαλίας να συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ενδυναμώνοντας την παρουσία τους στο πολυμετοχικό, πολυσυλλεκτικό και πολυφωνικό σχήμα.

Η εστίαση του ΙΑΣΩ είναι στην πολυσυλεκτικότητα δηλαδή συμμετοχή περισσοτέρων γιατρών της περιοχής στην πολύ μεγάλη προοπτική υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στον ιδιωτικό τομέα έτσι ώστε η διοίκηση και λειτουργία της κλινικής να πηγάζει αποκλειστικά από γιατρούς που αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλοί γιατροί μέτοχοι υπερβαίνουν τους 168.

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Η σχέση της μάνας με το παιδί είναι μια αιώνια σχέση αγάπης και προσφοράς. Μια αγάπη, ανιδιοτελής και μοναδική, δίχως όρια και όρους, , που χαρακτηρίζεται από θυσίες, υπομονή, επιμονή και συνεχή προσφορά.

Χαμογελαστά πρόσωπα και χαρούμενες φωνές γέμισε το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας την Κυριακή 13 Μαϊου στην όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου δημιουργήθηκε ένας χώρος δραστηριοτήτων για τις μητέρες και τα παιδιά. Οι μικροί φίλοι απασχολήθηκαν με δημιουργικές κατασκευές τις οποίες προσέφεραν στις μητέρες τους και ειδική μακιγιέζ «ζωγράφισε» στα όμορφα πρόσωπα των παιδιών τους αγαπημένες τους ήρωες. Η γιορτή αυτή ήταν αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες αναγνωρίζοντας την καθημερινή, πολύτιμη κοινωνική προσφορά και τις θυσίες που συμβολίζονται στο πρόσωπο της κάθε μητέρας.

Σας ενημερώνουμε ότι η κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, οργανώνει δωρεάν μαθήματα «Μαιευτικής Φροντίδας κατά τη διάρκεια του τοκετού και της λοχείας» και μαθήματα «Μητρικής Τέχνης» στις:

  • Τρίτη (22 Φεβρουαρίου) - Ημέρα 1η : Γνωριμία, φιλική συζήτηση και εισαγωγή στους σκοπούς της ψυχοπροφυλακτικής
  • Τετάρτη (23 Φεβρουαρίου) -Ημέρα 2η : Ενημέρωση για την περίθαλψη και βοήθεια της εγκύου κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του τοκετού
  • Πέμπτη (24 Φεβρουαρίου) -Ημέρα 3η : Μητρική Τέχνη (Θηλασμός και Φροντίδα Νεογέννητου)

Παρακαλούμε όσα ζευγάρια ενδιαφέρονται να παραβρεθούν, να τηλεφωνήσουν στο 2410 996000 και να δηλώσουν συμμετοχή. Όλα τα μαθήματα αρχίζουν στις 5.00μμ.

Παράκληση να δηλωθεί η συμμετοχή.

Περισσότερα Άρθρα...

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα 

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Newsletter