Παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας

Παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας

ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας

Παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας

εξοπλισµένο µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισµό

εξοπλισµένο µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισµό

Μονάδες Εντατικής Θεραπείας - Νοσηλείας

Μονάδες Εντατικής Θεραπείας - Νοσηλείας

Μαιευτική Κλινική - Σύγχρονες αντιλήψεις για τη φροντίδα της γυναίκας και του νεογνού

Μαιευτική Κλινική - Σύγχρονες αντιλήψεις για τη φροντίδα της γυναίκας και του νεογνού

µε τη συνδροµή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων

µε τη συνδροµή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων

Την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά τον τοκετό, θα παραλάβετε την Δήλωση Γέννησης από την Προϊσταμένη του Μαιευτικού Ορόφου. Η Δήλωση του μωρού σας θα γίνει στο Ληξιαρχείο Νίκαιας, εντός 10 ημερών. Επιπρόσθετα θα σας ζητηθεί να εκδώσετε το ΑΜΚΑ του μωρού σας, στο ΚΕΠ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Ληξιαρχείο. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε είναι:

  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και των δύο γονέων
  • 2 Ληξιαρχικές Πράξεις Γάμου και Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, πρωτότυπα ή επικυρωμένα (επικυρωμένα αντίγραφα έως έξι μηνών)
  • Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α. και των 2 γονέων
Σε περίπτωση αλλοδαπών πολιτών απαιτούνται τα εξής:
  • Διαβατήριο και των δύο γονέων
  • Πιστοποιητικό Γάμου μεταφρασμένο στα Ελληνικά από το Υπουργείο Εξωτερικών ή την αντίστοιχη Πρεσβεία ή από Δικηγόρο

Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, όλες οι ιδιωτικές Κλινικές καλύπτουν τις ανάγκες των ασθενών τους σε αίμα από τα δημόσια νοσοκομεία.

Στην περίπτωση λοιπόν που κατά τη νοσηλεία σας στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ θα χρειαστείτε αίμα, θα πρέπει να παραπέμψετε τους συγγενείς ή τα φιλικά σας πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με το οποίο συνεργάζεται άμεσα η Κλινική μας καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο νοσοκομείο.

Πριν την αιμοδοσία θα πρέπει να αναφέρουν το όνομά σας, το όνομα της Κλινικής μας καθώς και την ημερομηνία του χειρουργείου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στην Αιμοδοσία του ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ όλο το 24ωρο στα τηλ. 2410 996000.

Σημειώνεται ότι οι μονάδες αίματος, αιμοπεταλίων, FFP, που παρέχονται στην Κλινική μας υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους με τις πλέον σύγχρονες εργαστηριακές μεθόδους και μηχανήματα.

 Σε περίπτωση τοκετού

Κατά την εισαγωγή σας στην κλινική θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε μαζί σας πιζάμες ή νυχτικά, ρόμπα, παντόφλες, σουτιέν θηλασμού, εσώρουχα, επιθέματα στήθους, νεσεσέρ με τα είδη για την προσωπική σας περιποίηση και ρούχα εξόδου. Για το μωρό θα χρειαστούν ρούχα μόνο για την έξοδο σας από την Κλινική. 

 Σε περίπτωση επέμβασης

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας:

  • πιτζάμες - νυχτικά - παντόφλες
  • είδη προσωπικής υγιεινής (όπως οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, βούρτσα μαλλιών ή και ότι άλλο κρίνετε εσείς απαραίτητο)

Θα πρέπει να αποφύγετε να έχετε μαζί σας τιμαλφή ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Στην περίπτωση που έχετε, παρακαλούμε να ενημερώσετε την Προϊσταμένη του ορόφου νοσηλείας σας προκειμένου να παραδοθούν στους υπεύθυνους Ασφαλείας για να φυλαχθούν σε ειδική θυρίδα έως την ημέρα της εξόδου σας. Η Kλινική δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την απώλεια προσωπικών σας αντικειμένων που δεν έχετε παραδώσει στον ειδικό χώρο φύλαξης. Επίσης, μην φέρνετε ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρικά πιστολάκια, ξυριστικές μηχανές) γιατί μπορεί να μην πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και να προκαλέσουν φωτιά ή ηλεκτροπληξία.

Δεν είναι απαραίτητη η παρουσία συνοδού, καθώς οι Νοσηλευτικοί Όροφοι είναι στελεχωμένοι με επαρκές Νοσηλευτικό Προσωπικό ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των νοσηλευόμενων. Παρόλα αυτά, υπάρχει δυνατότητα παραμονής κάποιου συνοδού κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τη σύμφωνη γνώμη του Θεράποντα Ιατρού και την ενημέρωση της Προϊσταμένης Ορόφου.

Η Κλινική προσφέρει (τουλάχιστον 1 φορά το μήνα) δωρεάν μαθήματα «Μαιευτικής Φροντίδας κατά τη διάρκεια του τοκετού και της λοχείας» και δωρεάν μαθήματα «Μητρικής Τέχνης». Τα μαθήματα αυτά περιλαμβάνουν αναλυτική ενημέρωση για τον τοκετό, συμβουλές διατροφής και ψυχολογικής προετοιμασίας της εγκύου και σύντομη ξενάγηση στον χώρο της Κλινικής. Επιπρόσθετα, οι έμπειρες μαίες της Κλινικής επεξηγούν όσα χρειάζεται μια μητέρα για την ασφαλή περιποίηση του μωρού της καθώς και για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού.

Όσα ζευγάρια επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2410 996000.

Σε περίπτωση που κάποιος συγγενής σας ή εσείς ο ίδιος θέλετε να έρθετε στην Κλινική με ασθενοφόρο, τότε σας συνδέουμε τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων, και μιλάτε απευθείας με τους επι 24 ώρες εφημερεύοντες ιατρούς. Αναφέρετε αναλυτικά το ιατρικό σας πρόβλημα και στη συνέχεια, το νοσηλευτικό προσωπικό επικοινωνεί μαζί σας για περαιτέρω στοιχεία, διεύθυνση, κατάσταση ασθενή (περιπατητικός, μετακίνηση με αμαξίδιο ή με φορείο)

TOP